verkligen hänt



en vecka sen sist ?! galet. måste hålla igång alltså.
men nu blir de käk, mamma har fixat kokade ägg!


sju sorger

Veronica Maggio på Liseberg blev en succé! Träffade nya vänner, träffade gamla vänner, hade en grym stund och återvände till mitt hem vid 23. Härligt. En dag att minnas. Tyvärr tog jag inte med kameran förutom mobilen ,så det är ingen bra kvalite men jag ska se om jag kan ladda upp dem här!


Nu blir de sönder plugg och lite kompisar. xx

where are the boys ?

Despirat här. varit singel i hela 2 år om två veckor, och de suger. Men jag vill inte öppna mig för någon som jag precis träffat och sedan behöva stänga för att inte bli sviken. Inte min stil. Nej, jag bli kär i en kille som är 19 år, som är 15 cm längre än mig själv och dessutom tar studenten samma år du går ut ur nian - sikken kombination!

Imorgon blir de Veronica Maggio och Lokalfest. "Mysfredag" kallar jag det!



Jag leker mycket med maten. Ledsen för det..


count on me

Lugna Favoriter på telemobilen när jag ska sova är ett måste. Har också förhoppningar på morgondagen som kommer, seg som vanligt med skola, men eftersom jag har körning blir allt bättre!

Nu är jag allt trött alltså, sängen tidigt för mig.


in the woods



Newkid – Baby?


dom vet ingenting om oss

Idag gjorde jag kaos med mina gamla, storlek 140 jeans! Yes, det kändes gött, och de blev riktigt fina allihopa! Nu har jag dock flera kvar till sommaren, men jag kämpar på. Nu är det på tiden för TV, ciao.


spotify

Jag gillat starkt över att Spotify har uppdaterats, såg shit ut förut, men nu blir det allt bättre! Bra gjort. Nu njuter jag av sommar musik och väntar på att de resterande 18 dagarna av skolan ska försvinna, woho!
 



Klicka på bilden för att komma till min spotify-profil, fylld med bra musik!


hea®t


summerfeelings


ipad

Jag älskar dig.
Är det ok om jag kallar dig baby?
För alla dessa namn för mig crazy


fotoshoot



photo: mamma thuresson
on: therese thuresson
4 februari 2011


håkan hellström

Jag måste måste måste måste se honom! JAG MÅSTE!


Jag är avensjuk på en vän till mig, vars efternamn är Hellström! Herregud, jag hade dött om jag hade det efternamnet! Han ser helt ok ut, klär sig helt ok, men hans sång röst är helt underbar! #LOVE


grattis till emelia

Till förstasidan på Blogg.se! Grattis vännen min, hoppas bloggen får många träffar, för det förtjänar du! Besök hennes super blogg på: emlias.se . Mycket bra mode tips för er som är intressrade.  


föresten blogg.se, hon heter Emelia Gunnarsson..... felstavning allt!


godmorning

Solen är uppe, så som jag och hela gatan. Då blir det en till dag med plugg och lite annat smått och gått. Sovmorgon har jag i alla fall, vilket är tur i oturen. Slutar nämligen klockan fyra, men jag överlever!

Bjuder på en riktig solstråle idag, om ni fattar..


chester see



Han borde vara förebild för de flesta killarna är i världen! Snygg vältränad kropp, sjunger som en gud och dessutom verkar han snäll. Trippelseger i sig!


welcome to the family



Rosie Huntington-Whiteley, du är nu en Vicroria's Secret Angel!
Min nya förebild, oh hell yes you are!


ny kategori



miley hotest cyrus



Jag underar, bokstavnligen, hur man kan vara så snygg? Fifan, jag vill med! Tror håret på mitt huvud ska bli som hennes, verkligen det snyggaste. Har fått lite så kallad "Miley Mani". Kan inte sluta att älska henne. Pust!



goodies





Så snygga!


▲▼▲


i'd like to go back to your arms babe


pure air

Slog mig ner vid datorn och började tro att jag skulle hitta inspiration. Istället för att spendera flera timmar med att söka runt, skapade jag min enga. MacBok Air ger mig tons vis! Började med att jag forograferade daton.. Ah.


drawing

Megan Fox, Brad Pitt, House, Heidi Klum och många mer står på veckans meny av kändisar jag ska rita. Phu, hoppas jag hinner med! Det skulle vara härligt om de blev klara innan lördagen. Ett hemligt event då. Ska ge iväg en (den bästa såklart) till personen jag ska till. Till födelsedags-"barnet".

Nu är det på tiden att jag fortsätter.

inga kläder


så när du strippar och klär av dig är det samma grej


remix

   



På kvällskvisten får den i alla fall mig att må lite bättre, kanske den kan pigga up dig med?
OBS, den har rätt bra kvalite och ljudet kan vara högt även om din sterio är inställt på lågt. Sänk och testa dig fram, så inte dina öron sprängs.


lördagen den 14

Jag hade helt glömt hur härligt det var med att konfrimera sig, men efter dagens event i Jonsered blev att ett friskt minne! Konfrimation på hög nivå hemma hos min bästavän Sara tillsammans med vänner + ett par härliga mammor och pappor, så klart.

någon som längar.

nu blir det lite eurovision, xx

ska gå lös med saxen



Imorgon smäller det. Ska klippa sönder ett av mina jenas och dekorera med ett par snygga nitar, ungefär som på bilden.


framtidens rum

Jag längtar tills den dagen då jag flyttar hemmifrån! Inte det att jag inte tycker om min familj, utan att jag får inreda helt själv, efter vad jag vill & tycker om. Som bilden (nedanför), kommer ifrån bloggerskorna för 365 days's hus/vind/deras rum. Riktigt vackert.



photo: 365 days

 


J.Lo feat Lil Wayne



inspiration och rätt bra låt är en härlig kombination


grillkväll

med 8 underbara människor! fredagskvällen är räddad










RSS 2.0