oroväckande

Matte, historia, samhälle och andra väckaklockor som slagit igång med skolan. Funderar på att ta dagarna som de kommer på grund av att jag redan är skoltrött. Hoppas denna värk går över. Innan jag går och sover tänkte jag dra in lite bilder. Vissa är äldre, andra nya. Välj själva.



Räknade mattematik i över en timma. Kände mig som Superman (jag är ej bra på matte så därför).



Vi åt på Burger King istället för Skolresturangen. Dummt gjort. Fråga inte, svaret är alldeles för pinsamt.



Jag satt på en spårvagn, två tåg och flertal bussar med mina nya skor. De har nu sett större delen av Göteborg.
 


Såg ut som en unge på utflykt idag men orkade inte ställa till med väs med mina kläder idag.



Och avslutade kvällen med pappas stora gröna tröja. Alltid lika mysigt! godnatt nu.

vad jag bli arg av



Kort hår. Långt hår. Uppsatt eller nedsläppt. Hur som haver och hur jag vänter och vrider blir jag aldrig nöjd. Kan man raka av sig håret och fortfarande vara kvinnlig? Har en fobi för att bli maskulin. Det ligger ej i min natur. Något tips jag borde få, angående hår? Har en mindre kris.

Men över till något annat! Ska börja min femtio dagars guide! Där en dag, när jag har både tid och intresse, skriva om mig själv och lite runt i min atmosfär. Låter det för tråkigt? För jag tycker det låter som en utmärkt ide. Ska tyvärr krypa ner i sängen redan nu, hörs, och för er som undrar så är det är en man på bilden, xoxo.


what do you want to do?


i feel different than all humankind


i was happy, you know


och så sprang du ifrån mig


tårar har sina anledningar

Varenda kväll balsamerar jag mina sinnen med nytt hopp och lindar in smärtan från alla misslyckanden i varma fliltar. Detta får mig att förstå att tårar inte kommer från hjärnan. Det är hjärtat, som styr dig, och dina känslor. Vetenskapsmän nämner att det är endast ifrån hjärnan, men ack jag vill tro på annat. Jag vill lappa ihop känsla till känsla, sortera upp de i kategorier och dagar. Min mor sade alltid "Vi glömmer lätt det glada som hänt och kommer ihåg det onda. För att det onda hade en större inverkan i dig, som människa." Jag tror henne. Med alla dessa känslor kommer jag ihåg kärleken jag fått, får och kommer få. 

Jag återkommer. Tar tid att fundera ut alla ord, håll utkik här!


shame on me


repris

Mina veckor har varit upp och ner, blandad mer en aning förvirring. Ska försöka ta er genom de senaste två veckorna med bilder och text. 



Jag blickade ut ur bilfönstet och såg detta. Det var sista sommarlovsdagen. Jag hade spenderat den med tok för många människor. Vaknade oroligt. PARTY!



Last sunday night, kallar jag det.



 Jag slog mig ner vid bordet och ritade. Värmde upp inför skolan.



Måndagen den 22 augusti tog jag tåget vid tolv. Började vid 13 med upprop. Alla var nervösa och tysta. Definitivt den sämsta dagen på länge.

 

Vi fick våra skåp. Mindre glada flickor och pojkar.



Mötte/såg en lillkille med skönaste stilen. Var tvungen att ta ett smyg kort för att visa er. Han diggar jag. Max 9 bast!



Bästa J. kom över. Vi hade en myskväll med film och kladdkaka. Hon stack sedan hem vid 01pm och då somnade jag kvigt. Det var en rolig kväll/natt! Jag i den lila byxdressen medans J. är i den röda.

rutigt och prickit







Plaid and Dotted.
Det syns på runway's världen över. Det är fint och skapar former så satsa på en tjol, stjorta eller möjligtvis ett par snygga klackar? Själv tycker jag det är fint med ett par högra midje bxor i vilket som tyg med en stjorta. Kanske ett svart/vit linne under för att inte vara naken. Men du skapar fashion om du vågar prova dig fram!


de var minnen då

Fy farao. Kom precis på att jag tänker mycket. För mycket. Alla dessa tankar kommer upp i natt. Då jag sitter och låter mina fingrar klicka på tagentbordet och skapa ljud.

En vecka i skolan idag. Det känns bra. Vi är nu alla vänner. Vi skrattar och skämtar om första dan då vi var så nervösa! Allt är så jävla bra.


tattoos



Kan inte mer än att älska dom Dagen på min 18-års dag ska jag dra iväg till LA och få min fixad av någon på LA INC!

love hangover

Dansade så hårt jag kunde. Svingade mitt hår åt alla håll. Lockarna nuddade varenda ansikte. Jag kände min plus gå upp och jag vägrade sluta. Borde druckit vatten. Tog en öl till. Jag kände inget. Ögonen slog svart och jag vaknade till. Musiken var då tyst och människorna som ena sekunden dansade med mig stod då tittandes över mig som om jag vore en ny upptäckt. Som ett sklett där de var arkologer. Jag visste inte vad som var upp och ner. Jag älskade det. Reste mig upp. Skyllde på ölen. Förklarade att allt var bra. Dansade vidare. Oavsett om jag visste att morgondagen skulle bli ett helvete brydde jag mig inte det minsta. Min mor och far visste inget. Ångrade att jag inte berättade för de, det hade vart det smartaste. Men jag lät mina höfter åka från höger till vänster i minst tjugo minuter, jag hade roligt. Och det hade jag lärt mig som liten, att det var den ända anledningen att gå dit. Skratta. Vännerna. Och en hel del roliga minnen! Wowkänslan var fantastisk. Jag hade sett något nytt. Som fick mitt adrenalin att pumpa, min mage att vända sig och följa med i rytmen. Fötterna hade ont och huvudet sjöng på samma värs. Händerna var kalla. Det var en franskvår. 14 år var jag. Det var Min första fest. Och jag älskade det.

just say yes



Sitter och vätar på att tiden ska rinna ut ur sanden. Simskola idag. Ungar med skratt, lärare med permar och stressade föräldrar. Det är söndagarna det. Borde pakca. Vi hörs.

för jävla bra

Trofast vs Jay Paul - Too Many Thoughts(Club Mix) by Trofast 

FY VA BRA!!!!!!!!!!

i came here to rock the house



LMFAO – We Came Here To Party


and who are you?

Vill påpeka att världen är upp å ner. Tankar flyter på som pennan på pappret och som kyssar på pojkvännen. Inget stämmer. Jag vill krasha och falla. Jag vill ta plats och stå upp för mig själv. Allt är omvänt. Lyssnar på all konversionell musik jag kan få tag på sammtidigt som jag konversierar med morfar om gymnasiet. Det kändes inte bra igår och idag kom jag hem med ett leende på läpparna.
 


Iförd rosa tröja och svartare byxor tog jag tåget vid sju och kände att denna dag skulle bli bättre än igår. Det gick bra. Men världen är omvänd. Mina gamla vänner är borta, jag saknar dem. De går åtta kilometer ifrån mig och jag sakar deras skratt. Deras smilegropar. Och deras humor. Personligheterna, kläderna, korridorerna, allt. Men världen är omvänd. Det är inte sig lika. Men jag är en kamelont, jag anpassar mig med miljön. Har fått nya vänner. De är underbara. Magiska. Nya. Fräsha. Som en ny tröja. Gillar de för mycket.

Skriver mer imorgon. xoxo


innehåller kloka tankar




Andra dagen i skolan avklarad. Det börjar bli bättre! Vi pratar i alla fall med varandra nu. Vi har alla sorters människor. Emos, töntar, foto-pojkar med hår i ögonen, fashionista (jag, ööh) och sen har vi några allmänt roliga/störda. Men det går bra nu. Vi har en idrottslärare som ser ut som Jon Kortajarena och en historielärare med bebis.  Jättesnygg. Och jättesöt.

Var borta från sju på morgonen och kom hem vid su på kvällen. Slutade halv två idag, och efter det gick jag och J. och handlade till skolan. Böcker, skrivböcker, pennor och annat nödvändigt. Nu kommer ett par inställda inlägg, måste nu fokusera på skriva noveller.


genom himmelens alla hörn

Lonely Drifter Karen – Julien


under löven

Skrev precis en ny novell. Två sidor. Inte så mycket. Men hur som haver, jag har nu börjat gymnasiet. Estetisk Bild och Formgivning heter programet. Skolan jag går på ändras förhoppningsvis inom snarast men allt kan hända. Kan tyvärr inte skriva mer, ska gå upp väldigt tidigt imorgon. Vid 06:30. Snäll döda mig.


baby, dont fly away with sombody else




tisdagen osv

Dagen idag spenderades i Kungälv med Tova, Louise och Jessica! Tre bästa vänner. Helt galet trevligt är en underbedrift! Vi kollade på skor, åkte buss, gick runway, fikade, var på trafikskolan (för min del), shoppade och mycket mer! Det var det roligaste jag gjort på länge, må tro! Bilder tog jag nästan inga, vill inte ha med klumpe-kameran hela tiden och det känns inte så sociallt att ha mobilen uppe varenda sekund. Men några bilder tog jag allt, vill inte glömma bort stunden! Men nu ska jag sova. Upp tidigt imorgon trots allt gott.



Vi fikade i timmar.



Jag visade upp mina nya skor, Jeffery Campell.



Och så cyklade jag hem vid 22, väldigt fin natt må jag säga! Perfekt himmel.


bunden till daton

Oj, vilken data-nörd jag förvandlades till under sommarens gång! Sitter nu och installerar IntelCore prossesor. Och för tre månader sedan visste jag inte vad det var, tänka sig! Hur som helst så andas jag och mår hyfsat bra. Nu måste jag kila, ska äta!



sådant som håller mig vid liv

"Vi glömmer våra glädjeämnen men minns vårt lidande." - Marcus Tullius Cicero

Update

Stockholms skärgård och lavendel doft är sumeringen av min resa. Hälsat på min gamla farmor, pratar nostalgi, tittat på minst 200 bilder på hennes och farfars liv tillsammans, målat med hans oljefärger, läst ut en bok och bakar tonvis med bullar. Tar med mig minnen hem. Förr i tiden längtade jag att få åka till Stockholm. Träffa mina farföreldrar. Nu är den känslan över och jag drunknar i känslan av döden. Sitter på den stol farfar satt, målade med hans penslar och tittade ut ur samma fönster som han. Vad jag saknar hans så.

Tog tyvärr inte med kameran, förtår inte varför, ångrar mig alltid, men jag tog en del med mobilen istället, där av den usla kvallitén. Enjoi.

Farmors villa, ett utmärkt ställe att ta sig en funderare.
 
"Expert på att rodna" läste jag ut. Mer om den boken kommer sneare.


om jag kunde, så ja


RSS 2.0