Gryning och slymning

Det var längesedan nu. Har packat för fullt med kläder, hårprodukter och annat grejs som kvinnor förväntas ta med sig. Ska nämligen till huvudstaden, Stockholm imorgon. Planterat i snart två veckor så detta event ska bli roligt! Vi ska kolla in museeum, statuer av alla olika slag och såklart, shoppa tonvis. Det är det jag är bäst på. Har hållt på för fullt ända tills gryningen varenda dag med planering och packning om & om igen, och få timmars sömn. Men i natt blir det hyfsat tidigt läggdags. Midnatt. Men vi ses igen snart, xx.

vi sitter i samma bil

Ja, vad ska man börja med? Har först och främt så har jag hittat mer diamanter än vad jag förväntat mig. Och med diamanter menar jag underbara människor men hjärtan stora som atombombens skada. Alltså väldigt stora. För er som inte förtod. Jag har lyckats med att twittra, prata, smsa, åkt buss och bil, badat i inomhuspool samt ätit glass, på en dag. Idag. L. bjöd över mig till lite käk och pool häng. Riktigt trevligt!

Började med det vanliga pratet man har efter man inte träffats på veckor, "Vad har du haft för dig?", "Hur är det med ***?" osv. Sedan gjorde M. oss sällskap och där fortsatte pratandet till ett mindre pool-häng. Kvällen avslutades vid halv tio när jag var tvungen at åka hem. Och nu är det faktiskt dags att dra ner i sängs. xx




vill. ha. tjolen. nu.



ABSTINENS!

live my life


party in Rio

I wanna Party, I wanna Samba!




rise or fall



Efter denna bilden hittats i mitt Arkiv ska nu en kollektion skapas! Målningar, kläder, high fashion! Inspirerats otroligt mycket. Dock kommer nog de flesta sakerna jag gör vara i svart-vitt, eftersom den färgen inspererar mig mäst, men nått färgstänk ska jag nog få in.

when you wish apon a star





Har fastnat för alla perfekta låtar, där allt verkar vara som de borde, bra. Toppen. Härligt. Men det är bara för att jag själv vill vara där, kunna gå ut på en stor äng ute i ingenting sjunga till stjärnorna! Men vi alla har drömmar inte sant? Ska sova nu, och drömma om en bättre värld.

dedikerat mitt liv åt en person, än




vecka 28








typ så här.


mycket igång



Har haft Partille Cup att gå till, Gothia Cup att spana in och vänner att vara med! Har helt enkelt haft fullt upp sedan sommarlovets början. Grillpartyn hit, resor inom Sverige dit och mycket mer! Jag ska försöka ta er igenom de senaste veckorna på ett inlägg. Om jag lyckas vill jag ha medalj!

natt


ibland så



komplicerat

Irritation över att syslingarna är här från Stockholm! Var glad början av dagen men humöret har sänkt pga för hög ljud volym och skrik. Herregud, hur ska jag klara av de tre dagar som återstår?!


T


enklaste grönsaken



Att skära upp ett par bitar av gryka och kiwi är ingen konst, men väldigt gott! Att match kiwins lilla söta smak med en grovmacka med enkla guskskicor är rätt bra på morgonen. I för sig, att ta lite cholkad flingor till det är inte helt fel! Våga mixtra med smakerna (dock inte för mycket, då blir det inte jättegott..)!


jeans väst



Det finns abslout inga ord om hur mycket jag vill ha en jeansväst nu! NU! Hade passat perfekt till en massa klädkombinationer och den hade varit den ultimata sommar-jackan. Men jag får fortsätta leta. Söker vidare på loppisar och andra sorters aktioner, för att få en med lite historia. Kommer inte uppdatera "live", "oline" eller så kan man också kalla det "på en gång"/"nytt", jag har ingen aning. Hur som helst, gör några inställda inlägg för er. Jobb imorgon nämligen.

Det var allt, peace

ah ja



Godnatt, xoxo


vad fanns mer å se

Jag har haft fullt upp med trafik-studerande att jag inte hinner skriva av mig. Jag vaknar med ångest och somnar med ett dussin mer saker att få ångest för! Det börjar lida mot sitt slut och jag tror jag kommer uppdatera mycket de senaste 72 timmarna.

Jag måste tillägga att jag har haft säkert tre dagar som "soffliggar-dagar". Det kanske ni har haft? I alla fall är det otroligt skönt att bara ta det lungt och slappna av. Läsa en bok, fotografera och hitta nya inspirations bilder/texter. Har hittat ett lager nu som kommer komma upp! Håll i bara.





dimma moln


dåligt gjort

Ett ansträngt försök till att ha bra uppdatering, så får blogg.se inte fram bilder, publicerinar och annat snått och gott som mjag gärna ville ha fram. Så detta måste lösas annars vet jag inte vad.

Planerna har varit desamma som alltid. Bio, shopping, killar, trafik-skola och lite därtill! Och såklat, nu när det poppat upp, gymnasievalet. Dessvärre blev jag reserv på mitt förstahandsval. Nummer fyra. Jag ber till GUD att jag komemr in! Älskar också verkligen hur alla sortes internett sidor som Facebook och Twitter, totalt överöses av gymnasievalet. Själv sitter man och tänker, "men jag då?".

Hur som helst går livet vidare. Och förhoppningsvis tackar 4 styckna nej. Nu är det bed time. xoxo


RSS 2.0