cookies and friend



Spenderat min vecka tillsammans med T. En flicka vars beteende är mer moget än mig, och hon är två år yngre. Kul att underskatta småttningar! Blider från våra grymma dagar kommer!

Nu, kakor!


reminds me of you



Natt och jag är fortfarande vaken!

tre på 90 cm



Det var en gång, en fredagnatt, tittade tre ungdommar på en skräckfilm vid 2 på natten. L. hade inte tänkt på att sätta igång luftmadressen så att de två gästerna kunde sova någonstans. Utan de alla ville klart se på filmen! När klockan slog 3:30 funderade Therese över vart hon och J. skulle sova. L. sa att hon inte visste. Eftersom de inte var vid deras sinnes fulla bruk utan hade haft lite galet innan de satte på filmen, fungerade inte hjärnan extremt bra! Det resutlerade i att de inte vågade sätta på el-madrassen eftersom den låter jättemycket och klockan var sen, så de delade en ensamsäng, på enkla 90 cm.

Tre personen hade där efter ont i ryggen, magen och huvudet på morgonen. Men det var en roligt kväll/natt i alla fall!


mina runda brillor






H&M 79 rikdaler


fest hos mange

Bara jag som tycker den är jävligt skön? Haha riktigt skrattretande!



jenny larsson

Vill berömma min kära vän Jenny! Hon är värd guld och är verkligen en härligt person att vara med. Snäll och roligt är hon! Hon lägger upp videos när hon sjuger, lite när som helst, när hon har lust. Jag tror ni kommer gilla hennes röst, som alla andra!






what you dont understand



regnig midsommar

Vill ju också önska er en glad regnig midsommar! Ska dessvärre iväg, som de flesta ska idag, så uppdateringen kommer vara jättekass! Men jag tar med min kamera till det event jag ska medverka i, kommer lite bilder. Det får duga!


Ha det toppen! xx


ivan





Liten sneak-peak på en mode bloggare, vars namn är Ivan! Han håller på med en tävling och lottar ut en härlig vinnare som ska få ett par äkta Ray-Ban solglasögon (de på bilden ovan)! Men det är dock bara sju dagar kvar till tävligen avslutas så snabba dig om du vill vinna! Jag vill hemskt vinna så jag är allmänd! Gör det du med!

Klicka på hans namn för att komma till bloggen! Klicka här, för att komma till inlägget där du anmäler dig!
Lycka till alla!


tar lång tid att gå över

Snälla, bryt inte mitt hjärta itu igen!


(kass kvalite pga telemobilkamera)

definitioner

BRB, har två olika slag av definitioner.  BRB, som be right back. Och den jag ofta använder, BRB för be ready bitch.

Dumma manshora som leker och löser.

har annat att tänka på



brb, ska bara ställa mig i regnet å gråta en skvätt


killar alltså

Ah, ska jag behöva skriva något? De flirtar, vill träffas, vi ses, de vill mer än så, man faller för dem, sen när man knappt märker nått så tar de bort ens mobil nummer, de tar bort en på deras facebook och ignorerar en totalt. Först än man skickar ett sms så de får reda på att man faktiskt lever och andas!

Nä, nu orkar jag inte bry mig längre. Det får gå som det gör, och om det går åt skogen så får jag leva själv! Klarar mig på egen hand. Jag tycker inte om drama! Det är överskattat och jag råkar alltid ut för det.

Kvällen tar alltid ut det sämsta av mig. Fy. Vill inte fortsätta så här. Tro på något som aldrig komemr hända. Alldels för kaoutiskt. Lämnar den världen bakom mig.

torsdagsmys?


redbull fest



Har ett par till, som tyvärr inte kom med på bild! Imorgon smäller det, galen midsommar, ja!


puss1


leftovers

lite musik som rullar just nu!

Erk Tha Jerk – Hands Up

Nicki Minaj – Super Bass
Lady Gaga – The Edge Of Glory
Far East Movement – If I Was You (OMG)
Medina – Vi To
Kate Ryan – LoveLife - Radio Edit


       


how to love



skolavslutnigs-hår. tss.


if you are about to make a move, wake up



Bilder från dagen kommer, ska bara finslipas i min photoshop!


i am are just a clown


för männen


shame on me





musen kör gärnet



pannkakor som smet

Har en neger på besök. Alltså Louise. Men hon brukar vara vit i vanliga fall. Utomlands människa. Nu fixar vi pannkakor till "middag". Ska göra oss feta. Blöggar senare!

la petite fille de la suède




Photos: Astrid (utlösare) 
Modeller: Astrid & hennes vän


sista minuten

Vill packa väskan, inte bry mig om min historia och bara ge mig av! Inte se bakåt med två oroade ögon. Vill titta på framtiden, och vad den har att ge mig. Visst är det omöjligt att inte tänka sig bort när man tar en titt på det man önskar? Tillsammans med mina nära och kära vill jag åka iväg och bo på e öde ö!


allt in på iphone

Lagt in vitlösbröd i ugnen! När min matlust återkommer ska jag käka så mycket vitlök att jag inte kan hångla på två år! Bara för att jag kan. Kära singelliv.


a sky full of lighters



Tredje killen, en riktigt hotie! Han hade det inte varit fel att ha!

varför vill du stå med mig i regnet?

O. spelar på Newkid. Sätter mig på altanen, i regnet. Det där med sol på sommaren har tydligen inte moder natur fattat. Nu struntar vi i det, lyssnar på skön musik och låter timmarna gå. O. åker snart hem också. Då blir det uppdatering ska ni se! Puss blöggen.



bloss med mera

Ger ut mina tanker med O. Bästa vän. Blosset hjälper mig.

cigarettes and other stuff

O. kommer över! Vilken räddare i nöden! Vi ska snacka känslor, killar, brudar, kukar, fetma, fittor och en massa andra intressande och irriterande saker! Ska äta lite pannkakor också, mumma.





Peace

du är bara bra, så komplitera mig

Jag kommer ihåg. Mm, fina minnen. Då du skrev till mig "Ska vi bli tillsammans?". Vi hade aldrig mötts då. Jag svarade bara "hahaha sött :D". Jag ångrar de nu. Jag vill. Tänk om det vore du och jag, vad jag hade skrytit att du var min.

Han var så perfekt. Musiken han lyssnade på var mysig och hans leende fick mig mage att fyllas med fjärilar. Som egentligen inte är möjligt, men jag skriver det eftersom det är en bra metafor på hur jag kände. Precis som han. Ack jag önskar jag sade ja till dig. Även om hans svar var ";)" betydde det mycket. Ja, det gjorde det. Jag gillade han redan då. Eller, så mycket man kan gilla någon innan ha träffat personen i fråga. Jag kände en frihet från illusioner. Bebodde mig i en cirkel av cynism. Jag trodde med hela min kropp att han var lojal och att jag kunde lita på honom, men nu sitter jag ändå och skrattar åt mitt dåraktiga uppförande!

Tack för den tiden då du ängnade åt mig. Du går fan miste om något.




lunch nu bror


twitter sjukan

Läs nerefrån och upp. Så det går på Twitter nämligen.

jag gråter bara i regnet

Jag går ut och ställer mig i regnet. Då syns inte tårarna jag fäller. För jag saknar dig. Mycket så. Tro mig jag älskar dig.





inspiration: Clara Kalén

hatar blogg.se!

Jag vill inte låta negativ eller ge er ett dåligt inflytande, MEN JAG HATAR BLOGG.SE! Skrev precis ett längre inlägg om vad jag gjort, hur det var, vad jag lärt mig osv. men jag råkade trycka på "bakåt"! Helvete! Nu måste jag antagligen skriva om allting, eller shita i saken. Ni förstår säkert vilket jag väljer? Ledsen för det, jag kommer säkert skriva om det senare i mitt liv men just nu är jag för arg att fortsätta!

Ska ta en iskall dusch. Det kommer jag ihåg att jag skulle skriva. Gör det nu! Måste få ut lite aggrition!

home

Vill aldrig gå på något sådant där igen! Satt ifrån 9 på morgonen tills nu, ungefär. Jag har hunnit att gå på toa och annat innan jag satte mig här, hehe. Vi pratade om en hel del. Tror det mästa rann i genom mitt huvud eftersom jag var så trött. Förhoppningsvis var det inte livshotande att jag inte hörde allt.

Tror jag sätter mig framför TVn och njuter av lite jordgubbar och glass efter en lång, kall dusch. Och en riktigt skön film. Ledsen för att jag inte så underhållande föt tillfället, men jag har ingen lust att säcka ihop framför en dator när jag varit borta i 6 timmar. Jao, ha det.


UPPDATE: JAG HITTADE INLÄGGET! WIHO, HADE TUR FÖR EN GÅNGS SKULL!


Underhållande

Visade morsan att jag faktiskt kan röra på mig när jag har sommarlov genom att ta bussen, anteckna att jag inte gick ner 8 km, till Kungälv för att där ta mig en joggingtur. Eftersom målnen på himelen var knubbiga och säkert ville släppa av last inom den kommande timmen gick jag fem kilometer. Jag är så lat och trött! Pust och stön är de ända som kommer ifrån mig nu! Ne då jag är glad! Nästan gladare än Glader!

Jag pratade nämligen med min fader om att få renovera mitt rum, aka 24 kvadratmeter go yta. Vill ha lite svart, lite vitt, lite av allt möjligt står på min plan. Men det där med pris lappen har inte fastnat i huvudet än, ne. Tur nog har man en bra pappa som ska lägga ut en och en annan tusing för att jag ska få må bra, i ett superfint rum! Lurade nästan i honom att jag hade fått besök av möss (som väldigt gärna besöker mina väggar på vintern för värme), som hade en återförening. Men nej, han visste minsann att mössen bodde utomhus till vintern slog ut. Ett tag till med andra ord. Hur som helst ligger jag nu i sängen. Ok, förlåt, det lät en aning porrigt men oroa dig inte, sånt händer inte här när föräldrarna är hemma! Morsan samt farsan och min bror sover/snarkar otroligt högt så det är väl på tiden att jag släcker min lampa och lägger i från mig mobilen. Ny dag och nya upplevelser på gång!

Och just det! Kom på det nu. Kommer bli "dålig uppdatering" idag. Ska på utbildning. Trist, men om jag vill bli simtränare så måste man ge med sig att gå på sådana events som dessa. Tur att man var hemma ikväll då och inte var ute dom var galen. Dessutom regnar det. Ursh. Men godnatt, sov sött och dröm fina drömmar! Ps. Om du inte vill glömma en underbar dröm, skriv ner den i en dröm journal som jag. Jag dagdrömmer ofta så den hänger med i alla lägen! Dessutom är det roligt att läsa dom när man blir äldre, se vad man drömde om då. Typ. Osv. Ds. Eller nått.

my head is saying: fool, forget him



Olivia Newton-John – Hopelessly Devoted To You


sex ikväll ?



Gissa du bara


now i'm that bitch

Lekar tuff med liiite högre musik än vanligt (på TVs högtalar system). Självklart har bror kommit hem, och såklart kommer han och gnäller på volymen!! Jag menar, herregud. De är fan inte änns högt? Han måste ha någon slags psykiskt sjukdom.
Ska bara skälla lite mer nu, ha de bättre än jag

dröm outlet


did you forget

Top Model tog precis slut. Ah, inget att göra. Ska ta och ringa vännerna för att planera kvällen/fest! Wiho inviger sommarlovet bra! Har det apsolut skönaste långklänningen på mig just nu! Grå och enkel, beskrivet min personlighet bäst. Från Gina Tricot till och med! Rea oallt. 125 riksdaler fick jag den för ett tag sedan.

somewere we went wrong



Mesigt av mig att lyssna på Demi, jag vet. Men jag får inte nog av henne på natten!

framtid


john travolta

Sångare (typ), skådespelare och en gång i tiden kallas Världens Sexigaste man! Nu ska jag gå och gotta mig i hans snygghet framför TV/Greace. Varmt och halv taskigt väder ute så detta blir torsdagens huvudprioritet. XX





vad jag hade för mig

Förr i tiden när jag inte brydde mig om någonting förutom mina grodor och de skapsår jag hade på bena, kollade jag, som de flesta barnen, på Björns Magasin! Häromdagen då jag kände mig nere och allmält ledsen så slog jag på tre säsonger med denna going. Kolla på de här, enjoi.




you not ever alone

Takida – Curly Sue




fan va korkad

Varje natt de senaste tre veckorna har jag suttit uppe, sent, och skrivigt en massa meningsfulla texter. Det är som om detta inte kan komma fram när solen faktiskt lyser och någon annan i familjen är vaken. Men eftersom jag älskar att skriva, och ha sovmorgon dagen efter, så kommer jag nog fortsätta så här ett tag till. Om jag inte tuppar av och helt tappar energin att fortsätta. Nu ska jag sova och gråta en skvätt till, för att jag känner för det



Klocka ord

Being nice to someone you hate doesn't mean you're fake.
It means you're mature enough to tolerate your hate towards them.


23:45

Jag har en tendens att tycka att det var bättre förr, och jag har imblillat mig att jag växt ifrån det. Men tydligen har jag inte det eftersom jag satt och lipa i tjugo miuter. Då ville jag tillbaka till sjuan. Efter att mamma tyckt synd om mig och jag fick i mig lite jordgubbar och glass så är läget hyfsat stabilt. Behöver inte säga mer än så.


vi förtjänar att bli lyckliga

Har inte riktigt förtått att jag, lilla theresen, har slutat grundskolan! Att jag gått alla mina nio år. Det är helt ofattbart! Känner mig som en gammal gumma när jag ska börja gymnasiet! Har en bit av ålderskris faktiskt. Känner att jag inte hunnit med det som jag ville ha gjort! Ojojoj. Avlustningen var också så sorglig att jag grät på vägen hem. Jag har inte gråtit på ett tag så detta betydde verkligen mycket för mig! Att inte gå i samma klass som de mest underbaraste människorna i världen! Mm, de är faktiskt de! 

Allt känns så annulunda när jag funderar över mitt gymnasieval. Bild och form har jag tänkt att gå. Vill jag verkligen det? Eller klappar hjärtat för något annat? N8 kä'nner jag att tårarna börjar skapas i mina ögon och jag har svårt att se vad jag skriver. Jag är verkligen känslosam. Jag brukar inte gråta men detta får mig riktigt ledsen. Om någon av er läser detta, Jag komemr sakna er, ni är fan bäst. Vi har skrattat, gråtit i varandras famnar, solat och kallat varandra för stekare, fiskat på en minimal båt ute på havet, som stannade efter ett tag mitt ute i ingeting. Vi har gjort det mesta. Men jag tycker om mina minnen. Jag kommer sakna att uppleva dom igen, därför komemr jag kallar dom för minnernas-minnen. Om vi hade haft tre härliga år till hade vi haft världens histora och jag är säker på att ni är alla mina bästa vänner. Jag mår bra med er och det är svårt att fatta att ni kommer på andra gymnasium, utan mig. Och jag utan er. Jag blir gråtfärdig på bara tanken. 

Fuktig i mitt runda aniskte tar jag på mig min pjamas redan nu, halv tio. Jag kan inte fortsätta att gråta. Jag vill inte fortsätta gråta. Tar i tag med känslorna någon annan. Orkar inte idag. Lite jordgubbar nu, puss










superbas

Med ett par av världens skönaste människor maxar vi volymen och pratar om kvällens planer, aka skolavslutningen. Eller, jag har ingen aning om det är max men jag har inte tänkt att höja om det inte är. Vita klänningar och höga skor står på tjejers menyer ikväll som jag märker är en slags trend i skolavslutnings-modet. Om jag vågar kalla det så. I första början tänkte jag ha en gul klänning ifrån Vila med ett par svarta skor ifrån Jeffery Cambell men jag ändrade planer.

Eftersom kvällen troligtvid komemr bli en att minnas vill jag inte förstöra den med att inte ta med kameran, så klart kommer nog en och annan bild in här på blöggen. Fan va najs ändå. Slkuta ifrån nian och komma upp i gymnasiet, det är en underbar känsla!

Innan vi fortsätter med att ha en sjukt bra stund med kall cola så tipsar jag om min väns blögg, Hannah Jansén. Och såklart hennes lilla syster, Sarah.  Det var allt för oss! Ha det inte bra, ha det bäst.



ψ

Symboler. Det bästa i livet. De som beskriver hur det mesta känns.



handens fem fingrar

Jag undrar, med ett väldigt seriöst ansikte tittandes mot tagentbortet, hur många som känner tillit? Att kunna förlita sig på personer som du vet i framtiden kan eller kommer skada dig och låta din skam växa innuti din stjäl. Jag har svårt att tro på människor eftersom jag känner till konsikvenserna. Nu efter ett par år i Gymnasiet har jag utvecklat ett hopp om att jag kanske en dag möter någon som har samma syn på tillit på människor som jag. Dessvärre är dem nog sällsynta och de kommer ta mig ett livslång tid att få svar. Alla som tar sig deras tid med att läsa de långa meningarna jag lyckas trycka ner på denna sida, hoppas jag tar sig en lång funderare på vilka personer i denns liv som du känner full tillit till. Jag har så få att du kan räkna upp dem på en hand. I ens flickas liv är hennes pappa den ända mannen de kan lita på till hundra procent (oftast, vissa undantag).

När jag ligger i min säng, klockan har slagit tolv på natten, är det ända jag kan tänka på är tillit. Hur kan någon så oerfaren och godhjärtad människa öppna hela sitt liv för någon som den inte ens funderat över om personen i fråga kommer bryta ner ens hjärta ifrån grunden? Att låta sin dörr intill hjärtat stå på glänt och endast se en springa med ljus är vad jag gjort. Jag hoppas alla inte får fattningen att jag inte vågar öppna mig utan jag är en väldigt social person. Men jag har mina gränser och de får tyvärr inte passeras utan min tillåtelse. Nu när dörren öppnats ytterligen någon centimeter för att få plats med de människor jag släpper in känner jag mer tillit till människor än någonsin. Men det betyder inte att jag tänker öppna helt och välla in folk bara för att känna känslan. Nej. Tvärt om. Utan den får stå på glänt och när jag väl släpper in någon så komemr jag veta att denna personen är värd att slåss för. Mitt liv handlar om tillit. Det vågar jag faktiskt säga.



dagen i äro

Ny duschad och rakade ben. Ja dagen kunde inte ha slutat bättre. O. var en aning försenad eftersom han sov till 11. Själv gick jag upp vid 07 och studerade. Hade ändå inget annat för mig. Men jag ringde honom så han kom över för en frukost på altanen. Det var verkligen jättemysigt att ha han sittandes bredvid mig coh halvsova medans jag berättade om mina vänners student firande.

Glass hade jag hunnit att köpa så vi njöt av varsin Ben & Jerry innan vi satte igång med studerandet. Nu är det på tiden att jag sover. Det är ändå skolavluting och fotbolls match imorgon!


det gör jag med




Specielt Ninja Turlkes snurren. Gör den varje dag!
Och om jag hade en minsta aning om vad "Klockren(t)" betydde så hade jag sagt att denna videon hamnade i den kategorin! Jag tycker den är hysteriskt roligt, om man förstår skämtet i det hela i för sig!


studerande

Solen är inte den bästa men mitt humör är det inte fel på! Jag känner att denna dagen, som ska bestå av att en vän vars namn är O. kommer över och pluggar trafikkort tillsammans med mig. Modig och snäll kille det där som ger sig in på en hel dag med ståhej och övningkörande! Om vi änns vill köra bil i sommar så är det på tiden att vi börjar studera.

























frukosten redo



Så onödigt att jag undrar när jag kommer få diabetes. Dock väldigt gott.


no body can do everything
but everyone can do something


nattuggla

Mycket sena texter har jag märkt. Jag sitter och skriver och efter en bråkdel av en sekund hör man mammas och pappas röst ifrån rummet under. Såklart väckte jag dem med mitt snattrande på tagentbordet. Får allt ta och sluta med sådant här trams, eftersom det inte uppskattas så väl. Ha det bra.


s.

Sitter med S. och pillar med grejer, så som kläder, kuddar, smink, killar och andra sorters saker vi tjejer förväntas att tycka om. Lite otrippat eftersom vi båda inte är så djupt trogna i våra så kallade kvinnorötter utan är mer pojkflickor. Det lägger vi åt sidan för någon timme eller två och tar fram mode tidningar samt glass, kakor och läppstift!
 




shake it






hands up pepole

Sitter med ett ton kläder och prylar som ska in i garderåben samt hyllorna. Men ack, jag orkar verkligen inte. Denna dagen började med sol i aniktet och fågel kvitter utanför fönstret, med andra ord så är det en bra morgon. Dessvärre har jag "klädkris" och påstår att jag inte har något att ta på mig när jag enentligen har för mycket kläder. Tog på mig sandaler, sjömans tröja och ett par enkla svarta shorts. Får bli något vanligt idag tror jag. Som tur är räddas klädkrisen av min vän S. och hennes mammi som kommer hit om ett ögonlock. Vi ska cykla ner till City Gross (mathandels butik som tex, Maxi) och köpa jordgubbar och glass! Våra jordgubbar på tomten har inte mognat nog för att plockas.

Nu är det på tiden att jag städar mitt rum, har en hel del att ta upp och lägga undan. Bjuder på ett par stroslagna "städ låtar".



fetaste listan någonsin, där hittar ni sådana låtar.
Mest: Far East Movement – Rocketeer
Yelle – Ce Jeu (Tepr Remix)
T-Pain feat. Chris Brown – Best Love Song


Patti Smith



Klicka på bilderna för att komma till de låtarna som jag tycker om.


i just want the best

Big Sean – My Last - Explicit Version



in my bed

Har aldirg förstått mig på IPhones riktigt bra ännu. Det märks eftersom jag inte kan skriva ett fullt interlektuellt fulländat inlägg ifrån mobilen. Dock ser det ut att gå hyfsat i alla fall, bokstäverna rullar på tagentbordet och jag ser ord skapas på skärmen. Men allt detta skrivande och tänkandes i hjärnan får mig att tuppa av om nån sekund, får allt ta som sova nu! xx

kvart i tolv



Dammade av och tog fram för bruk en skönhetslitteratu-bok ut hyllan för en knappt tjugo minuter sedan. "Ut en mördares synvinkel" heter den, men själv döper jag den till "Troligen den segaste boken jag läst". Det ända jag får veta är hur det känns at knulla, supa och knarka i en ungdoms synvilkel. Inget med mord att göra. Om man läser mellan raderna ser jag att detta räknas som "mord" i författarens ord.

Tss, jättedålig. Ingenting jag rekomenderar.  

fuck ta' world, right ?

Vafan ska man göra när ens värld går under? Jo, följa med. Eller är de det sämsta att göra? Förmodligen om världen går sönder kommer inte jag stå upp och jubla det kan jag säga dig. 

Så om vi säger att din så kallade värld går under för en småsak ska du inte riva upp för mycket av det som är kvar. Det kan få sätta sig djupt men det är ett teckan på att du faktiskt brydde dig om det/den. Oroa dig inte du som läser och du som påstår att din värld går sönder och samman i detta nu, gräv en grop och stanna där ett tag. Kanske det blir bättre, må du se.


swollow, bitch


go lose



Lördagssex är nog det bästa!


ej strukturerat

Mycket har varit på gång under tiden just nu! Skolavslutningen är nära, student firande hit och dit, en massa flak i staden och på det så grillade vi en sista gång med klassen i torsdags kväll/natt. Allt är så mycket bättre nu, tack vare sommarlovs längtan. Lite haft borta efter gårdagens bravader med en hel del studenter och firande samt alkohol. Jo jag vet, minderåring så jag tog mig lite Orangina istället. Bra gjort enligt mig. Med tanke på vad de andra 19-åringarna drack så ger jag mig själv en applåd när de sitter hemma med huvudvärk och jag med ingenting förutom en hel del roliga bilder.

Dessvärre har jag blivigt tillfrågad av dessa stora barn som så lyckligt sprang ut ur Mimers Hus i fredags om dessa bilder kan stanna i mitt försvar och inte någon annan stans, där facebook, twitter, instagram och blöggen så klart är inräknade. Men jag ska se till att några bilder kommer upp inom kort!

Ha det bra så länge, tills nästa gång på natten då jag väljer att stanna uppe.

lovelife

One life, One life, One love.


4.6.11



Patti Smith Group – Because The Night
Beastie Boys – Ok
Timbuktu – Dödsdansen
The Moniker – I Could Be Gone


who says

Det har varit en lång natt, med grillade korvar, öl, hundar och godis tillsammans med en underbar brud. Blev tältandes mitt i skogen vid en slags sjö. Riktigt härligt si så där på fredagskvällen! Jo, igen tack.
Bilder och sånt som beskriver hur galet kul vi hade kommer la upp snart. Ska bara fixa en aning med dom!

Nu ska jag ut och ha en trevlig stund med min granne, för all del.


RSS 2.0